Think Positive

Hot Shot…

Posted on: ianuarie 26, 2011

Zilele umbrite de devastatoarele inundatii si pe de alta parte la propriu incendiare din Australia au au parte si de putina racoare sufleteasca prin prisma turneului de tenis ce se desfasoara in tara cat un continent.

Cu toate ca, in general, ploile ocolesc tara cangurilor, in acest an exceptia a fost devastatoare. Previziunile meteorologice arata de secole ca acest mini-continent este sortit mangaierii soarelui. Cu tote astea, am gasit dovada ca avem parte de cel mai bine organizat eveniment sportiv, in speta de tenis de pe mapamond.

Odata ce picaturile de ploaie incep sa stropeasca deasupra arenelor de joc ( impresionante pentru niste terenuri de tenis ) in cateva secunde acestea sunt acoperite automat de sistemul complet automatizat cu care acestea sunt dotate. Interesant ca totusi intr-un loc unde ploaia vine totusi rar ei s-au gandit „daca cumva va fi nevoie?” Si chiar a fost de asta data…

Cei mai buni dintre protagonistii disciplinei si-au gasit timp, chiar inaintea inceperii competitiei de a organiza un eveniment dedicat victimelor inundatiilor din Australia cu scopul precis de a strange fonduri directionate apoi catre cei in nevoie.

Competitia le acest nivel in tenis este extrema, orice ora petrecuta in plus in afara programului de pregatire legat de tenis, poate creea un dezavantaj greu de remediat in timp scurt. Cu atat mai mult este de apreciat gestul organizarii evenimentului in cadrul caruia au coborat pe terenul de tenis alturi de jucatori, personalitati importante din lumea politico-sociala din Australia.

Fondurile, deloc de neglijat ca suma de bani s-au indreptat catre victimele dezastrului. Mici franturi cu Lectii de tenis si de viata pe care le putem invata de la zeci de mii de kilometrii distanta.

Reclame

1 Response to "Hot Shot…"

[…] impregneaza paclei de amintiri mai tare decat promisiunile care nu sunt duse pana la capat. Incepi un sfert ieri, azi mai faci un sfert, maine promiti ca termini si, la final, privesti in urma si plangi la […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Parteneri

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: